Sommige mensen mogen jou niet omdat jouw zelfvertrouwen ze herinnert aan hoe zwak ze zijn

14484674_583079558545413_8809481922133825279_n

★★★ Sommige mensen mogen jou niet omdat jouw zelfvertrouwen ze herinnert aan hoe zwak ze zijn. Laat de haters maar haten en laat de praters maar praten. Elke steen die ze naar jouw gooien creëer jij je pad ermee. Elke afgunst die ze naar jou spreken komt als een boemerang weer bij ze terug.

Allah wil dat jij geduldig bent met datgene wat zij zeggen want Hij belooft jou dat JIJ uiteindelijk de winnaar bent. Laat je dus niet ontmoedigen door zij die jou klein willen houden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wees daarom geduldig, want waarlijk, de Belofte van Allah is waar. En word niet ontmoedigd door degenen die niet (door jou) overtuigd zijn.” (soerat ar-Roem: 60 )

Luister goed: De belofte is waar, Allah zal jou NOOIT in de steek laten. Weet dat Hij altijd de kant van de rechtvaardige kiest dus vrees niet wat de onwetenden doen of zeggen. Jij bent een sterk persoon, jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en er staan in sha Allah hele mooie dingen voor jou te gebeuren. Sta op en hef je hoofd omhoog, sta op en voel de kracht door je aderen stromen.

Het maakt NIET uit wie jij bent, het maakt NIET uit hoe jouw verleden eruit ziet of in WELKE toestand jij je momenteel bevind. Het is een kwestie van tijd dat jij al die haters achter je gaat laten. “Kill them with succes and bury them with a smile”. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment