Schenk geen aandacht aan de volgende personen

20992695_748033585383342_4300901777569560408_n

Schenk geen aandacht aan de volgende personen

Het kan zijn dat je weleens in een good vibe bent en plotseling wordt je energie door bepaalde mensen leeggezogen. Je probeert je taken weer op te pakken maar het voelt allemaal anders aan. Jouw positieve energie lijkt besmet te zijn met het negatieve van andere. Wat kun jij eraan doen?

Als eerste moet je per direct stoppen met aandacht te schenken aan negatieve mensen. Zorg ervoor dat je niet door deze negatieve energie besmet raakt. Hun energie wordt omgezet tot een stemmetje wat jou allerlei zaken influistert. Het is een list om jou zwakker te maken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar de listen van de Shaytaan zijn zwak.”

(Soerat an-Nisaa’: 76)

Luister goed: So what dat mensen over je praten, so what dat ze jou haten. Hun mening wil NIET zeggen dat het jouw realiteit moet worden? Beloof me een ding en dat is dat jij je NOOIT maar ook NOOIT wijs laat maken dat je iets niet kan of dat iets jou niet gaat lukken. Deze negatieve mensen praten vanuit hun eigen gevoelens en hebben GEEN enkel macht over jou.

Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en er staan in sha Allah hele mooie dingen voor jou te gebeuren. De tijd is gekomen dat jij je dromen gaat realiseren, de tijd is is gekomen dat jij de rest van je leven het beste van je leven gaat maken. Ik weet niet wie jij bent maar wat ik wel weet is dat jij in staat bent om jouw hele leven weer op orde te krijgen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment