Pas op voor dream killers

Pas op voor dream killers

Laat niemand je droom stelen, de wereld zit vol met haters. Elke dag staan er bepaalde personen met één doel op : Het voorkomen dat een ander zijn/haar doelen bereikt. We noemen ze dream killers, haters, mensen met afgunst, fake friends of personen die graag willen dat jij als hun blijft. Deze personen zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij niet verder in het leven gaat komen. Ze zullen je allerlei redenen noemen waarom het geen goed idee is, ze zullen je angsten aanpraten, ze zullen je demotiveren.

Misschien zijn ze dichtbij zoals familieleden, vrienden/vriendinnen, collega’s of misschien is het wel je compagnon. Vrees niet want de Barmhartigheid van Allah is sterker dan hun haat, vertrouw dus op je Schepper dat ze geen macht over je hebben.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wat Allah de mensen aan Barmhartigheid schenkt kan door niemand tegengehouden worden, en wat door hem tegengehouden wordt kan buiten Hem door niemand gegeven worden. En Hij is de Almachtige, de Alwijze.

(Soerat Faatir: vers 2)

Luister goed: Sommige van die personen hebben een missie, ervoor zorgen dat jij niet verder komt, andere zitten vol met negatieve energie waardoor ze onbewust bepaalde uitspraken doen die jou misschien pijn doen. Neem beiden soorten niet kwalijk zij weten soms niet beter. Laat je niet weerhouden door een negatieve ervaring van een ander en laat je niet klein houden omdat een ander niet verder in het leven wil komen. Als je een droom hebt dan moet je erachter na.

Ja sommige woorden zullen je pijn doen en ja sommige momenten zullen je doen twijfelen maar wanneer Allah met je is dan kan niets tegen je zijn. Ga dus ervoor en make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8369

 

Add Comment