Op een dag zal er In sha Allah iemand op je pad komen

12243471 465330810320289 1196046677095683420 n

Op een dag zal er In sha Allah iemand op je pad komen en jou laten zien waarom het nooit iets met een ander had kunnen worden. De persoon met wie je in sha Allah zal eindigen hoeft niet nog geboren te worden, die ene persoon loopt nu wellicht ergens rond. Het lijkt allemaal zo ver weg maar ook weer zo dichtbij, het kan dat je afkeer hebt van de situatie die zich nu of in het verleden heeft afgespeeld. Maar wat je niet weet is dat Allah die ene persoon die niet voor je voorbestemd was uit je leven heeft verwijderd om plaats te laten maken voor wellicht degene die wel voor je is bestemd. Het kan zijn dat je van die ene persoon hield maar deze persoon jouw ondergang zou worden want Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“…het kan zijn dat jullie afkeer van iets hebben, terwijl het goed is voor jullie; en het kan zijn dat jullie van iets houden, terwijl het slecht voor jullie is. En Allah weet, terwijl jullie niet weten.” (Soerat al-Baqarah: 216)

Luister goed: Wees niet verdrietig maar wees verheugd dat Allah jou behoed heeft voor erger, want uiteindelijk zul je datgene krijgen wat voor jou is bestemd. Jouw leeftijd noch jouw verleden bepaald of jij nog kunt trouwen maar Allah bepaald dit met Zijn Wil. Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en op dit moment kan het zo zijn dat er iemand een dua (smeekbeden) doet en om een persoon als jou vraagt. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment