Ontwikkel een herstelplan

Ontwikkel een herstelplan

Als je momenteel te maken hebt met uitdagingen ontwikkel dan een herstelplan. Een herstelplan die in sha Allah ervoor gaat zorgen dat de schade die je hebt opgelopen weer hersteld wordt. Is je gezondheid momenteel niet optimaal? Maak een gezondheid herstelplan. Heb je momenteel overgewicht? Maak een juiste-gewicht-herstelplan, heb je liefdesverdriet? Maak een genezing-voor-het-hart herstelplan. Alle schade die je hebt opgelopen kan met de Wil van Allah worden hersteld. Je hebt het internet voor je en kunt met 1 knop alle informatie opzoeken die je voor je herstelplan nodig hebt.

Je toestand gaat pas veranderen als jij jezelf gaat veranderen. Dat betekent dat je actie moet ondernemen, als je niet weet welke actie je moet ondernemen stuur ons gerust een bericht.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“…Voorwaar, Allah verandert de (goede) toestand van een volk niet, totdat zij hun eigen toestand veranderen…”

(Soerat ar-Rad: 11)

Luister goed: Je wilt toch gelukkig zijn? Je wilt toch je goed voelen? Waarom herstel je niet de schade? Misschien heb je meerdere herstelplannen nodig maar dat is geen ramp, voor elke zaak heeft Allah een oplossing. Er is nooit garantie dat al je uitdagingen meteen worden opgelost maar je kan ze wel minimaliseren door de schade stap voor stap te herstellen. Vertrouw op Allah dat Hij je hierbij helpt, vertrouw op Allah dat Hij je pijn door vreugde gaat vervangen. Het is een kwestie van tijd dat jij in sha Allah weer gelukkig gaat worden.

Doe wat ik je zeg, maak die herstelplan en als je niet weet hoe je die maakt of wat je allemaal moet doen stuur ons gerust een mail en we zullen je in sha Allah adviseren. Schaam je niet, jij verdiend het om gelukkig te zijn. Allah is met je, make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-9527

Add Comment