Onderschat nooit de kracht van de dua (smeekbede)

12294741 467598390093531 4098233859598623743 n

Onderschat nooit de kracht van de dua (smeekbede), één dua kan jouw hele situatie veranderen. Voel jij je geblokkeerd voor het huwelijk? Verdwijnen je potentiële huwelijkskandidaten zonder goede reden? Stop met denken dat je sihr (voodoo) of een vervloeking hebt en start met het doen van een dua (smeekbede). Wanneer er bepaalde personen op jouw pad komen en weer verdwijnen, is dit met een reden en deze reden is er om JOU te dienen. Want het kan zijn dat deze personen in de toekomst jou naar iets slechts gaan leiden en Allah subhanahu wa ta’ala behoedt jou hiervoor door een scheiding te maken tussen het goede en het slechte want Hij zegt:

“Allah zal de gelovigen niet in de toestand laten waarin jullie verkeren, totdat Hij het slechte van het goede scheidt.” (Soerat Aali Imraan: 179)

Luister goed: Stop met wanhopen, stop met jezelf aan te laten praten dat iemand sihr (voodoo) heeft gedaan, want het raakt jou zolang jij het accepteert. Wat is sterker een dua of voodoo? Een andere reden waarom de weg naar jouw huwelijk geblokkeerd is, is omdat jij je al focust dat het weer mis zal gaan, jij hebt de angst dat het mis gaat omdat personen (of het nou imams, familie of wie dan ook is) zeggen dat er iets bij jou is gedaan. Begin met dua (smeekbede) te doen, luister niet naar negatieve mensen en smeek in je eigen woorden (al doe je het in het Chinees) en vraag Allah subhanahu wa ta’ala om een goede persoon om mee te huwen. Geloof erin, vertrouw erop en gehoorzaam Allah want Hij zegt:

“En wanneer Mijn dienaren jou (o Mohammed) over Mij vragen: “Voorwaar, Ik ben nabij. Ik verhoor de smeekbeden van de smekende wanneer hij Mij aanroept. Laat hen Mij daarom gehoorzamen en in Mij geloven, opdat zij geleid zullen worden.” (Soerat al-Baqarah: 186)

No Responses

Add Comment