Nog even geduld

Nog even geduld

Er is in sha Allah iets geweldigs naar jou onderweg, een zegening van Allah die jou tevreden zal stellen. Misschien komt het door een goede daad die je in het verleden hebt gedaan, misschien komt het door je geduld tijdens een moeilijke periode en misschien is het een gunst vanuit Zijn Barmhartigheid. Wat het ook is, je moet nog even geduld hebben. Zelfs als je lippen niet spreken wat ze willen dan weet Allah wat je hart wenst. Weet ook dat je geduld beloond gaat worden.

Deze zegening zal een verkoeling voor je ogen zijn, het zal je blijdschap en innerlijke rust schenken. Deze beloning wordt momenteel voor je verborgen gehouden tot het moment is aangebroken dat het bij je arriveert.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als beloning voor wat zij plachten te doen.”

(Soerat as-Sadjdah: vers 17)

Luister goed: Denk niet dat Allah jou heeft verlaten, denk niet dat Allah boos op je is. Iedereen maakt fouten, iedereen heeft zonden, daarom dien je berouw te tonen en je leven proberen te verbeteren. Misschien dat je soms het gevoel hebt dat je voor bepaalde gunsten geblokkeerd bent maar wat je niet weet is dat sommige blokkades slechts omleidingen zijn naar datgene wat wel voor jou is bestemd of het is een bescherming voor iets slechts wat je zou kunnen treffen. Zoek de gunsten van Allah in de beproeving en je zal zien dat het van binnen een zegening is.

Wanneer die gunst van Allah bij je arriveert wees dan Hem dankbaar in woorden en in daden. Je zal zien dat je dankzij je dankbaarheid, nog meer gunsten zal ontvangen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-6269