Mooie dingen gebeuren wanneer jij afstand gaat doen van alle negativiteit

12391286 472831619570208 2244460387490531880 n

Mooie dingen gebeuren wanneer jij afstand gaat doen van alle negativiteit. Geloof nooit een gedachte wat jou zwak maakt. Geloof nooit een gedachte die andere aan jou opdringen. Hoeveel negatieve gedachten zijn jou aangepraat? Hoeveel negatieve gedachten heb jij van andere geaccepteerd? Het is niet belangrijk HOELANG je leeft maar het is wel belangrijk HOE je leeft. Je kunt alleen maar een mooi leven leiden als je je eigen gedachten gaat controleren. De waarheid is keihard maar de waarheid is alleen maar gekomen om jou iets duidelijk te maken. Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Zeg: ,,O mensen, waarlijk, de Waarheid van jullie Heer is tot jullie gekomen. Wie dan de Leiding volgt: voorwaar, hij volgt die slechts in zijn eigen voordeel. En wie dwaalt: voorwaar, die dwaalt slechts ten nadele van zichzelf.” (aya uit Soerat Yoenoes: 108)

Luister goed: Voed je gedachten met vertrouwen en geloof. Voed je gedachten met positiviteit en een goede mentaliteit en voed je gedachten met gedachtes die jij zelf uitkiest. Dit is jouw leven, dit is jouw moment, make the rest of your life the best of your life!

Add Comment