Moeilijke tijden zullen verdwijnen

51461663-1046912732162091-4078889114835877888-n

Moeilijke tijden zullen verdwijnen

Het kan zijn dat je momenteel een periode meemaakt dat jij je depri voelt. Het weer is grauw, je voelt je eenzaam, dingen gaan niet zoals ze moeten gaan. Maar laat ik je het volgende zeggen: Deze periode is er NIET voor altijd. Er gaat in sha Allah een moment komen dat de winter plaats moet maken voor de lente. De bomen beginnen te bloeien, het wordt warmer, de vogeltjes beginnen te fluiten en jouw omstandigheden gaan positief veranderen.

Wanneer het seizoen begint te veranderen dan moet je daar goed over nadenken. Datgene wat dood leek komt dan tot leven.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Zo maakt Allah Zijn Tekenen aan jullie duidelijk, opdat jullie zullen nadenken.” (Soerat al-Baqarah: 242)

Luister goed: Jouw beproeving of jouw huidige omstandigheden zijn er NIET voor altijd, ze hebben een begin en een eind. Allah geeft de mensen hoop door ze goed te laten nadenken over bepaalde zaken zoals het verwisselen van de seizoenen. Laten we eerlijk zijn, zodra het wat warmer wordt, de zon schijnt, de vogeltjes fluiten voel jij je misschien beter. Maar je zou je altijd zo moeten voelen. Want een seizoen is slechts een periode, je moet van binnenuit je goed beginnen te voelen.

Onthoud dat er in sha Allah mooie tijden voor jou gaan aanbreken, Allah beproeft jou nu slechts om jouw geduld en dankbaarheid te testen. Niets maar dan ook niets zal op jouw pad komen zonder dat daar een oplossing voor is. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment