Met deze tips kan jij je leveren positief veranderen

Met deze tips kan jij je leveren positief veranderen

Je zult nooit je leven veranderen totdat jij iets gaat veranderen wat je dagelijks doet. Jouw leven is gecreëerd door je dagelijkse routines. Het is een automatische patroon wat bestaat uit gewoontes die je altijd doet. Als jouw leven momenteel niet gaat zoals je wil dat het gaat dan moet je veranderen.

Misschien ben jij een type die begint met zichzelf te veranderen en dan automatisch in een sleur komt waardoor alles weer zoals altijd gaat. Als jij deze type bent dan moet je werken aan je standvastigheid. Stel iemand zou zeggen dat je over een maand een miljoen euro zou krijgen als jij je aan je woord gaat houden. Ik weet bijna zeker dat het je gaat lukken. Het verschil tussen een goed en een slecht leven is slechts een verandering van je dagelijkse gewoontes.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Waarlijk Allah verandert de toestand van een volk niet, totdat zij veranderen wat er in hunzelf is.” (Soerat ar-Rad: 11)

Luister goed: Je wilt afvallen? Ga dan dagelijks sporten, 1x per week is niet voldoende. Je wilt een nieuwe baan? Ga dan dagelijks solliciteren, 1 sollicitatie per week is niet voldoende. Wat jij ook wilt, het is binnen handbereik. Ja in het begin kan het allemaal tegenvallen en de verleiding om niet standvastig te zijn is groot maar het is slechts een kwestie van wennen. Als jij veranderd dan veranderd ook jouw toestand. Allah zal jou ondersteunen.

Maak een standvastig plan en begin stap voor stap dingen te veranderen. Jouw gedachten worden zo geprogrammeerd dat ze ingesteld zijn op jouw doelen. Wanneer dit gebeurd dan zul je met de Wil van Allah en met jouw standvastigheid jouw doelen bereiken. Make the rest of your life the best of your life!

 

Add Comment