Mensen veranderen niet, ze laten alleen hun ware gezicht zien

12508829 481121562074547 1394324486752169852 n

Mensen veranderen niet, ze laten alleen hun ware gezicht zien. Sommige personen zijn verbaasd dat hun partner opeens veranderd is, van een aardige man naar een dominante beest of van een aardige vrouw naar een jaloerse kreng. Wat is er gebeurd waardoor alles opeens anders is? Wanneer een van de partners rechtvaardig is en de ander een masker op heeft kan Allah de masker van degene afdoen en zijn/hare ware gezicht tonen puur als rechtvaardigheid ten gunste van degene die goed zit.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En het Woord van jouw Heer is tot voltooiing gekomen in waarachtigheid en rechtvaardigheid.” (Soerat al-Anaam: 115)

Luister goed: Het Woord van Allah is gekomen om degene te redden die in nood zit. Het Woord van Allah is gekomen om degene die in duisternis leefde te leiden naar het Licht en het Woord van Allah is gekomen om degene een brug naar een mooi toekomst te bieden waar alleen muren waren.

Wees niet verdrietig en wees niet in paniek want de redding is nabij. Een huwelijk kan alleen slagen als er beiden vrees en schaamte is voor Allah. Een huwelijk kan alleen slagen wanneer beiden partijen met respect en liefde communiceren. Grijp meteen in indien je onrechtvaardig wordt behandeld, zoek hulp en advies van degene die er verstand van hebben. Blijf niet je hele leven ongelukkig puur omdat je bang bent om in te grijpen. Als Allah wil zal Hij jou een beter partner schenken die wel goed voor je zal zijn

Add Comment