Maak een beslissing

Maak een beslissing

Er komt een moment in je leven dat je een beslissing moet nemen om dingen los te laten. Een negatieve houding die jou de hele tijd gijzelt, contact met iemand die de energie uit je lichaam zuigt, een verslaving die jou langzaam vernietigd. Het heeft moed nodig om de waarheid te erkennen. Het heeft moed nodig om de juiste beslissing te maken en het heeft moed nodig om tegen jezelf te zeggen: Genoeg is genoeg.

Kijk naar je leven en vraag jezelf het volgende af: Ben ik op de juiste koers? Voel ik me momenteel gelukkig? Al datgene wat de weg naar je geluk blokkeert moet je laten gaan want

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“..en het kan zijn dat jullie van iets houden, terwijl het slecht voor jullie is..”

(Soerah al-Baqarah: 216)

Luister goed: Wees niet bang dat als je iets laat gaan dat je niets beters ervoor terug gaat krijgen want indien je iets laat gaan wat jou niet gelukkig maakt dan zal Allah jou iets schenken wat jou wel gelukkig gaat maken, heb vertrouwen en wees geduldig. Nee het is niet leuk als je iets laat gaan waar je aan gewend bent en nee het zal niet altijd makkelijk zijn maar alles wat een negatieve impact op je leven heeft moet je laten gaan zodat je weer positieve energie in je leven kunt krijgen.

Je moet elke dag opstaan met het gevoel dat je leeft, je moet elke dag opstaan met het gevoel dat er wat te halen valt en je moet elke dag opstaan met het gevoel dat je dichterbij je doel bent gekomen. Durf dingen die jou niet gelukkig maken te laten gaan, het is tijd om stappen te ondernemen, het is tijd om de de waarheid onder ogen te zien. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8355

Add Comment