Leef je dromen of leef je angsten

Leef je dromen of leef je angsten

Angst hebben is menselijk, maar er is een verschil tussen angst hebben en angst dat jou heeft. Het is niet erg om bang te zijn, maar laat het niet je leven controleren. Wanneer je je angsten onder ogen komt dan kom je er vaak achter dat het allemaal mee viel. Er was een man die elke dag naar zijn werk ging maar angst had omdat hij langs een schutting kwam waar een hond achter zat. Elke keer als hij er langs kwam begon de hond hard te blaffen. Zijn grootste angst was dat hij een keer door de schutting heen brak. Op een dag liep hij er weer langs en de hond blafte en brak door de schutting. De man wilde wegrennen tot hij zag dat de hond geen tanden had.

Vertrouw op Allah dat Hij je zaken op orde zet, je beschermt en je tot de overwinnaars maakt.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen.”

(Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: : Stop met het creëren van rampscenario’s die in sha Allah NOOIT zullen plaatsvinden. Stop met het luisteren naar de woorden van negatieve mensen die jou NIET kunnen raken. Je hebt genoeg in angst geleefd en nu is het tijd om te ontsnappen. Angst voor duidelijke gevaar is anders dan angst voor bijv. de toekomst. Allah wil dat jij Hem aanroept en op Hem gaat vertrouwen. Al je zaken zullen in sha Allah op orde worden gezet.

De tijd is gekomen om je dromen te leven, de tijd is gekomen dat je je niet meer laat gijzelen door angst maar dat jij je laat bevrijden door hoop. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

IMG-7383

 

Add Comment