Last van haters

Last van haters

Het kan zijn dat je last hebt van bepaalde indringers die zonder je toestemming in je leven zijn gekomen. Ze haten je maar toch nemen ze de tijd om bijna alles wat je doet te observeren. Ze praten over je, ze koesteren afgunst tegenover je en bezitten een jaloezie die ze elke dag laat stressen.

Wanneer personen jou haten dan is dat omdat jij iets bezit wat zij niet bezitten of omdat ze jou het succes simpelweg niet gunnen. Deze personen moet je geen aandacht schenken want hoe meer aandacht je aan ze schenkt des te meer ze kracht krijgen om je leven kapot te maken.

Wees niet bang, vrees deze mensen niet want zij kunnen zonder toestemming van Allah jou nooit schaden. Vrees alleen Allah want Hij is je Beschermer.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

” Vreest daarom niet de mensen maar vreest Mij.” (Soerat al-Maa’idah: 44)

Luister goed: Wanneer je roddels over jezelf hoort of wanneer je allerlei haatberichten ontvangt dan moet je deze allemaal negeren. Ga er niet op in want dat is wat haters willen. Ze willen je leegzuigen en je besmetten met hun negatieve energie. Wanneer je ze negeert zal hun kracht langzaam afzwakken tot ze zichzelf gaan haten.

Daarnaast is het hebben van haters alleen een bevestiging dat je het pad van het succes bewandeld. Jij bent geweldig, jij bent ma’sa’Allah en Allah is de Enige die je moet vrezen. Make the rest of your life the best of your life!

120825753-1520016791518347-8632376794231192218-n

Add Comment