Laat je niet gijzelen door angst

20882548_745910245595676_8054095462668090073_n

Laat je niet gijzelen door angst

Het kan zijn dat jij je momenteel in een situatie bevind waarin het lijkt alsof je geen controle meer hebt. Is het een huwelijk wat een nachtmerrie is geworden? Een zaak waarin je de lasten voor een ander met tegenzin moet dragen of continue stress door invloeden van bepaalde omstandigheden. Wat het ook is, je voelt je gegijzeld.

Laat je niet gijzelen door angst maar laat je bevrijden door hoop. De tijd is gekomen dat jij ZELF de controle gaat overnemen, de tijd is gekomen dat jij ZELF de beslissingen gaat maken. Genoeg is genoeg, jij bent de winnaar zolang jij op Allah gaat vertrouwen dat de keuze die jij gaat maken in JOUW voordeel zal zijn.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen.” (Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Hoelang wil jij nog in deze situatie doorgaan? Jouw gezondheid is belangrijker dan jouw omstandigheden. Waarom durf je niet in te grijpen? Waarom durf je niet voor jezelf op te komen? Denk je dat Allah jou in deze situatie wil zien? Jouw leven gaat alleen veranderen als jij jezelf gaat veranderen. Kom voor je rechten op, stop het onrecht wat je wordt aangedaan.

So what dat de buitenwereld gaat praten, so what dat de buitenwereld gaat haten. Dit is JOUW leven en jij verdiend het om een rustig en stabiel leven te leiden. De tijd is gekomen beste vriend dat jij deze hoofdstuk gaat afsluiten en aan een nieuw hoofdstuk gaat beginnen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

www.islamcoaching.com
Facebook: http://on.fb.me/1YUwbyn
Instagram: http://bit.ly/1PseuVd
Email: info@islamcoaching.com

Add Comment