Laat je niet bang maken

Laat je niet bang maken

De tijd is gekomen om je dromen achterna te gaan, laat je niet gek maken door het stemmetje dat je influistert dat het je niet gaat lukken of dat je datgene nooit kunt bereiken. Laat je niet gek maken door de mening of ervaring van een ander. Allah wil dat jij op Hem vertrouwt en positief door het leven gaat en niet dat je continue in angst gaat leven.

Wanneer je in de duisternis leeft dan is het Allah Die jou door deze duisternis gaat leiden, vertrouw dus op Allah dat alles voor jou geregeld gaat worden.Vertrouw op Allah dat Hij je pad gaat verlichten.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allah is de Helper van degenen die geloven, Hij voert hen van de duisternis naar het licht.” (Aya van Surah Al-Baqarah: 257)

Luister goed: Laat je niet gijzelen door angst maar laat je bevrijden door hoop. Alles wat jij wilt is nog in sha Allah mogelijk, onderschat nooit de Kracht van Allah. Als jij bepaalde zaken in het leven verliest dan kan Allah ze weer voor je opbouwen of compenseren met iets beters. Wees dus niet bang dat je met lege handen gaat achterblijven.

Stop met het creëren van rampscenario’s die in sha Allah NOOIT zullen plaatsvinden. Stop met het luisteren naar de woorden van negatieve mensen die jou NIET kunnen raken.
Jij gaat in sha Allah op een moment weer gelukkig worden, miljoenen mensen kunnen getuigen dat hun toestand net als die van jou was of misschien wel erger en uiteindelijk is het ook goed gekomen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-0531

Add Comment