Kom in beweging

Kom in beweging

Heb jij soms influisteringen dat je dingen moet laten gaan omdat je geen idee hebt hoe je ze voor elkaar gaat krijgen? Je hebt angst dat je teleurgesteld gaat worden of je maakt je zorgen dat je straks weer opnieuw moet beginnen. Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Kom in beweging al is het met een kleine stap.

Je hoeft NIET te weten hoe Allah alles voor je op orde gaat krijgen, laat de hoe-vraag aan Allah over. Wat jij moet doen is vertrouwen hebben en actie ondernemen. Een kleine stap is beter dan niets doen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“…en (voor)wie op Allah vertrouwt, is Hij voldoende.” (Soerat at-Talaaq: 3)

Luister goed: Toen jij een baby was en wilde leren lopen begon je te kruipen, je had geen idee hoe je zou kunnen lopen laat staan gaan rennen. Je begon met kruipen, toen met vasthouden en daarna stap voor stap begon je te lopen. Zonder Allah kon je dit allemaal niet en daarom dien je ook altijd op Allah te vertrouwen en actie te ondernemen. Allah zorgt ervoor dat de juiste omstandigheden op het juiste moment komen, het enige wat Hij van jou wil is dat je op Hem vertrouwt en in beweging komt.

Er zijn een heleboel dingen in sha Allah die jij in je leven kunt krijgen maar dan moet je wel in beweging komen. Wees niet straks de persoon die oud is en terug kijkt vol spijt en verdriet. Doe het nu, kom in beweging en make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-7863

 

 

 

 

Add Comment