Kies voor je vrijheid

Kies voor je vrijheid

Bevrijd jezelf van alles wat je probeert te controleren, of het nou influisteringen (weswes) zijn of de woorden van een ander die je klein probeert te houden. De tijd is gekomen om voor jezelf te kiezen, de tijd is gekomen om weer de controle over je eigen leven te nemen. Waarom maak jij je druk om hoe andere over je denken? Waarom laat jij je ompraten door een negatieve ervaring van een ander? Waarom laat jij je leven beïnvloeden door de mening van een ander?

De shaytan geniet ervan als jij geen controle meer over je eigen leven hebt. De shaytan gebruikt zwakke listen die hij sterk laat overkomen door je onzeker te maken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar de listen van de Shaytaan zijn zwak.”

(Soerat an-Nisaa’: 76)

Luister goed: De moeilijkste gevangenis om uit te ontsnappen is de gevangenis van je gedachten. Als jij je gedachten niet controleert dan controleert iemand anders je gedachten. Dus weet dat je altijd een eigen mening hebt, weet dat je altijd het recht hebt op je eigen keuzes en weet dat je je eigen gedachten onder controle kunt krijgen door op Allah te vertrouwen. Hoeveel kansen heb je laten liggen omdat je werd omgepraat? Hoe vaak heb jij je onzeker gevoeld door de woorden van een ander? Het is tijd om dat achter je te laten.

Vanaf nu ga je weer de controle over je eigen leven nemen. Jij hebt Allah en Hij is voldoende voor je. Er staan in sha Allah mooie dingen voor je te gebeuren dus maak je verder geen zorgen en make the rest of your life the best of your life!

 

X1

 

 

Add Comment