Je kunt niet de volgende hoofdstuk in je leven beginnen als..

12

★★★ Je kunt niet de volgende hoofdstuk in je leven beginnen als je de laatste maar blijft herhalen. Deze boodschap is voor jou, het kan confronterend zijn maar voel je gerust aangesproken. Durf te lezen.

Je vraagt je misschien af waarom jouw leven stil lijkt te staan terwijl de wereld om je heen blijft draaien. Je vraagt je misschien af waarom je maar steeds in het verleden blijft hangen terwijl andere bezig zijn met hun toekomst. Ik zal wat over JOUW leven vertellen.

Je hebt misschien in het verleden verkeerde keuzes gemaakt of je bent onderdeel geweest van iemands verkeerde keuze. Jouw huidige situatie kan met één keuze weer positief veranderen. Het kan met één goede stap een kettingreactie in je leven veroorzaken waardoor jouw hele hele leven weer op orde komt. Allah heeft alle zaken in jouw leven onder Zijn controle. Hij is jouw Zaakwaarnemer die voor jou de beste beslissingen neemt.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allah is de Schepper van alle zaken. En Hij is de Zaakwaarnemer over alle zaken.” (Soerat az-Zoemar: 62)

Luister goed: Je wilt toch je leven veranderen? Spreek dan met jouw Zaakwaarnemer. Spreek met Hem middels dua(smeekbeden), dit kan in je eigen woorden en in je eigen taal. Wanneer je tegen Hem spreekt vraag dan om het goede. Maar om jouw zaken weer op orde te zetten wordt er ook wat van JOU gevraagd.

Je dient te beloven dat je stopt met klagen, stopt met wanhopen, stopt met negatief denken en stopt met het blijven lezen van jouw vorige hoofdstukken. Je dient daarnaast vertrouwen te hebben, de komende periodes geduldig te zijn met wat er komen gaat. Elke dag dankbaar te blijven. Je dient je te focussen op datgene wat je wilt en je dient ACTIE te ondernemen. Je hoeft niet een hele stappenplan van je toekomst te kennen. Je dient gewoon één goede stap te nemen. Wees niet bang want je staat er niet alleen voor. Jouw Zaakwaarnemer heeft ALLES onder controle volgens het Perfecte Plan. Zijn Naam is Allah. En Hij leest nu met je mee. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment