Je kunt een storm niet kalm maken maar de storm zal wel op een gegeven moment op gaan houden

14906833_602093253310710_2284622188563545367_n

★★★ Je kunt een storm niet kalm maken maar de storm zal wel op een gegeven moment op gaan houden. Maak je geen zorgen dat er bepaalde zaken in je leven zijn beëindigd, maak je geen zorgen dat er bepaalde zaken uit je leven zijn gehaald. Wees verheugd want er staan In sha Allah nieuwe dingen voor jou te gebeuren.

Jouw situatie gebeurd met het verlof van Allah, dit is niet om jou te gaan treiteren of om jouw leven zuur te maken maar dit gebeurd met een reden en deze reden is er slechts om JOU te dienen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Er is niemand die een ramp overkomt, of deze gebeurt met het Verlof van Allah. En wie in Allah gelooft: Hij zal diens hart leiden En Allah is Alwetend over alle zaken”

(Soerat at-Taghaaboen: 11)

Luister goed: Wanneer jij iets graag wilt dan kun je het krijgen maar dan moet datgene wat niet voor je is bestemd eerst uit je leven worden verwijderd. Ja het kan soms pijnlijk zijn maar door je volste vertrouwen in je Schepper te leggen zul je op een dag zeggen: “Al die stress was voor niets, ik heb nu gekregen wat ik nodig had”. Heb dus vertrouwen en wees geduldig met wat je overkomt. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment