Je bent sterker dan je denkt

Je bent sterker dan je denkt

Er zijn winnaars, er zijn verliezers en er zijn personen die nog niet hebben ontdekt hoe ze moeten winnen. Als jij graag wilt winnen en bereid bent om er veel voor te doen dan behoor je tot die laatste groep. Om te winnen moet je een aantal dingen goed onthouden: Als eerste moet je standvastig zijn en bereid zijn om offers te maken. Als tweede dien je zelfvertrouwen te creëren door te erkennen dat wat er ook gebeurd, Allah Degene is die alles onder controle heeft. Focus je op je doel en niet op de obstakels onderweg.

Allah test de mens op zijn geduld en op zijn strijdbaarheid. Degenen die geduldig zijn met wat ze overkomt en degenen die strijdbaar zijn met hun innerlijke strijd zullen worde beloond en komen dichterbij hun doelen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wij zullen jullie zeker beproeven, totdat Wij toetsen wie van jullie strijders en geduldige zijn. En Wij beproeven jullie daden.”

(Soerah Mohammed vers: 31)

Luister goed: Winnaars worden niet geboren maar winnaars worden gemaakt. Ze worden gemaakt van mislukte momenten, van pijn en van offers die ze moesten maken. Op dit moment zijn er veel winnaars, als je ze ziet denk je: Wat een geluk dat ze een mooi leven hebben maar als je met ze gaat zitten en naar hun verhaal gaat luisteren dan hoor je het verhaal van iemand die veel heeft meegemaakt. Ik zeg niet dat jij pijn en verdriet moet meemaken om tot de winnaars te behoren maar wat ik wel zeg is dat jij geduldig moet zijn en strijdbaar moet blijven.

Je hebt misschien veel meegemaakt en je zal waarschijnlijk nog veel meer meemaken maar weet dat Allah met je en dat Hij je door deze moeilijke periodes heen zal loodsen. Jij bent een winnaar, jij bent sterker dan je denkt. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-9556

Add Comment