Je bent één stap verwijderd van een nieuw leven

Je bent één stap verwijderd van een nieuw leven

Wil jij je leven positief veranderen? Wil jij met de Wil van Allah rust, geluk, vreugde en liefde in je leven ontvangen? Dan heb ik goed nieuws: Je bent één stap verwijderd van al deze zaken. Er zijn twee dingen die je moet doen. Als eerste moet je een “besluit” nemen, je moet beslissen dat je vanaf nu alles anders gaat doen en als tweede moet je “actie” ondernemen. Je hele leven kan in sha Allah positief veranderen, misschien denk je dat het een lang en zwaar proces gaat worden maar het is het zeker waard. Je zal er geen spijt van krijgen.

Als Allah wil kan Hij je toestand zonder dat je daarvoor moeite voor doet veranderen maar Hij wil dat jij moeite doet zodat je straks niet terug in je oude patroon gaat vallen. Je dient jezelf te veranderen, zodra je daarmee begint doet Allah de rest voor je.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“…Voorwaar, Allah verandert de (goede) toestand van een volk niet, totdat zij hun eigen toestand veranderen…”

(Soerat ar-Rad: vers 11) 

Luister goed: Luister niet naar dat stemmetje dat je influistert dat het je niet gaat lukken. Roep Allah aan, maak een beslissing en onderneem actie. Elke actie die je onderneemt heeft ergens in de toekomst een resultaat. Maak je geen zorgen als het niet loopt zoals je had gehoopt want Allah heeft alles onder controle, zelfs als de resultaten anders zijn geworden dan heeft Allah een zijweg voor je geopend zodat je toch in sha Allah daar komt waar je graag wilde zijn. Het enige wat je hoeft te doen is een beslissing maken en actie te ondernemen. Doe het nu, verander je leven.

Als je op dit moment niet gelukkig bent met het leven wat je nu leid dan is de tijd gekomen om die pen op te pakken en een nieuwe hoofstuk in je levensboek te schrijven. Een hoofdstuk met rust, geluk, vreugde en liefde. Allah is met je, make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-9588

Add Comment