Ik heb een boodschap en die is speciaal voor jou

16406943_645888568931178_7576712888826126229_n

Ik heb een boodschap en die is speciaal voor jou

Genoeg is genoeg, je hebt genoeg ellende meegemaakt, je hebt genoeg over je heen laten lopen en je hebt genoeg je energie aan andere verspild. De wereld heeft je misleid en de mensheid heeft jou verleid. De tijd is gekomen om voor jezelf op te komen, de tijd is gekomen om jouw beloningen op te halen en de tijd is gekomen om jouw licht in deze duisternis te laten schijnen.

Ondanks de zware periodes, ondanks de moeilijke tijden en ondanks de onzekere momenten zal Allah jou uiteindelijk als winnaar maken. Treur dus niet want Allah is met je.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voel jullie niet vernederd en treur niet: en jullie zijn de winnaars, indien jullie (ware)gelovigen zijn.”

(Soerat Aali Imraan: 139)

Luister goed: Het maakt NIET uit hoe jouw verleden eruit ziet, het maakt NIET uit wat er van jou is afgenomen noch maakt het wat uit dat de hele wereld tegen je is. Er staan in sha Allah mooie dingen voor JOU te gebeuren, de vraag is NIET of deze dingen gaan gebeuren maar de vraag is alleen nog WANNEER dit in sha Allah gaat gebeuren.

Wanneer de wereld je keihard tegen de vlakte smijt kan dan omhoog want “if you can look up you can get up”! Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en jij gaat met de Wil van Allah al jouw dromen verwezenlijken. Laat je niet gek maken door al die beproevingen die op jouw pad verschijnen want dit zijn slechts bruggen naar datgene waar je moet zijn. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

Add Comment