Iets beters is naar je onderweg

Iets beters is naar je onderweg

Het kan zijn dat je leven momenteel anders loopt dan je had gehoopt. Iets is veranderd, je huwelijk is afgelopen, je bent je baan kwijt, je bent de opdracht niet gekregen of iets is je ontnomen. Je hebt velen vragen zoals waarom moet dit mij overkomen? Zijn het kwade krachten? Is het je eigen fout of is het gewoon pech? Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Wees geduldig, Allah zal met iets beters komen. Je situatie is slechts tijdelijk. Soms veranderd Allah de situatie van Zijn dienaren omdat Hij ziet dat ze in de toekomst slachtoffer zouden kunnen worden van iets slechts en soms veranderd Allah de situaties van Zijn dienaren omdat Hij ziet dat ze in de toekomst iets beters verdienen.

Allah wil dat jij vertrouwen in Hem hebt. Want Hij is de Enige Die weet wat de reden is waarom je situaties is veranderd. Het heeft geen zin om lang boos en verdrietig te zijn want niets zal gebeuren behalve met de Wil van Allah.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie zijn vertrouwen in Allah stelt, Hij is dan Voldoende voor hem.”

(Soerat at–Talaaq: vers 3)

Luister goed: Er is in sha Allah iets beters voor jou onderweg, iets wat jou verdriet zal doen vervangen door vreugde. Iets wat jou zorgen zal doen vervangen door innerlijke rust. Denk niet dat Allah jou in de steek heeft gelaten, denk niet dat Allah jou is vergeten. Er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren. Als jij slachtoffer bent geworden van iemand of van iets weet dan dat Allah het daar niet bij laat zitten. Allah kan degene vergelden, het recht zal ten alle tijden zegevieren. Jij zal in sha Allah worden gecompenseerd met het goede en jij zal in sha Allah tot de winnaars behoren.

Heb vertrouwen in je Schepper, heb vertrouwen in jezelf. Deze periode is slechts tijdelijk en alles zal uiteindelijk op zijn plek vallen. Wees blij dat het niet nog erger is geworden. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-0575

Add Comment