Hoe minder je reageert op negatieve mensen des te vrediger jouw leven gaat worden

X1

★★★ Hoe minder je reageert op negatieve mensen des te vrediger jouw leven gaat worden. Er zijn twee soorten mensen in het leven die jou gaan vertellen dat jou iets niet gaat lukken. Zij die bang zijn om zelf iets te ondernemen en zij die bang zijn dat jij succesvol gaat worden.

Laat je niet gek maken door negatieve mensen die jou komen vertellen dat iets onmogelijk is, hun mening wil nog niet zeggen dat het jouw realiteit moet worden? De haat van een ander is iets besmettelijk dus blijf positief.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En laat de haat van een volk jullie er niet toe leiden om niet rechtvaardig te zijn. Wees rechtvaardig, dat is dichterbij godsvrucht.”

(Soerat al-Maa’idah vers 8)

Luister goed: Elke dag staan er mensen op met maar één doel en dat is jouw dag vergallen. Het kunnen je collega’s, je leidinggevenden, klasgenoten, bekenden of onbekenden zijn. Om je te beschermen tegen hun negativiteit moet jij ze zien als patiënten. Het zijn patiënten die ontsnapt zijn uit een kliniek en alles wat zij zeggen is het tegenovergestelde van de waarheid.

Laat je niet gek maken door wat zij zeggen want jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en jij kunt succesvol worden. Iedereen lachte Thomas Edison uit toen hij vertelde dat hij een gloeilamp zou ontwikkelen die langer dan een paar uur kon schijnen. Hij heeft LETTERLIJK meer dan duizend keer gefaald alvorens hij de gloeilamp die lang mee kon gaan kon ontwikkelen. Geef dus nooit op. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment