Hoe maak ik de juiste beslissing?

2

Hoe maak ik de juiste beslissing?

Het kan zijn dat jij je momenteel in een situatie bevind dat je een belangrijke beslissing moet nemen. Je bent aan het twijfelen en je hebt angst om die stap te gaan ondernemen omdat je bang bent voor de toekomst. Je bent bang dat jouw beslissing verkeerd gaat uitpakken en dat het helemaal niet meer goed gaat komen.

Jouw levensonderhoud is in de Handen van Allah. Hij voorziet jou van datgene wat je nodig hebt. Je hoeft niet bang te zijn dat wanneer je dingen laat gaan met niets achter gaat blijven. Je hoeft niet bang te zijn dat de beslissing die jij gaat nemen een ramp gaat worden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En hoeveel levende wezens zijn er niet die niet over hun levensonderhoud beschikken? Allah voorziet hen en jullie (ook). En Hij is Alhorend, Alwetend.”

(Soerat al-Ankaboet: 60)

Luister goed: De beslissing die jij gaat nemen moet jou MEER rust dan angst geven. De beslissing die jij gaat nemen moet jou MEER zelfvertrouwen dan twijfel geven en de beslissing die jij gaat nemen moet jou VERDER brengen in plaats van achteruit. Durf die beslissing te nemen want als jouw leven NIET gaat zoals het moet gaan dan wordt het TIJD om een pen te pakken en een NIEUWE hoofdstuk te schrijven.

Allah vervangt jouw angsten door hoop, Allah vervangt jouw twijfel door zelfvertrouwen, Allah vervangt jouw ellendige verleden door een mooie toekomst. Wees dus NIET bang en durf die stap te nemen. Make the rest of your life the best of your life!

 

Add Comment