Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen

7

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen

Voel jij je soms onzeker? Heb je niet veel vertrouwen in de toekomst? Dan heb ik goed nieuws, er is NIETS aan de hand. Er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren. Als eerste moet je weten dat zelfvertrouwen 100% vertrouwen op Allah betekent. Je moet je bewust zijn dat jouw hele leven gecoördineerd wordt door Allah.

Al jouw tegenslagen kunnen met Allah’s Wil verdwijnen en alle gunsten die momenteel achter slot en grendel zitten kunnen met Allah’s Wil op jouw pad worden gelegd.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wanneer Allah jou met een tegenslag treft, dan is er niemand die deze kan wegnemen, behalve Hij. En wanneer Hij voor jou iets goeds wenst, dan kan niemand Zijn gunst tegenhouden. Hij treft daarmee wie Hij wil van Zijn dienaren. En Hij is de Vergevingsgezinde, de Meest Barmhartige.”

(Soerat Yoenoes: 107)

Luister goed: Alles wat jou overkomt heeft een reden en deze reden is er om JOU te dienen. Wees niet onzeker over de toekomst en wees niet onzeker over jezelf. Ook al zie je het ideale plaatje momenteel niet voor je of heb je GEEN idee hoe dat ideale plaatje realiteit wordt, het gaat jou NIETS aan hoe dit gaat gebeuren, laat dit maar aan Allah over.

Wees bewust van jouw kracht, wees bewust van jouw moed en wees bewust van jouw zelfvertrouwen. Jij kunt met de Wil van Allah ALLES bereiken. Daar waar zij deuren voor jou sluiten opent Allah nieuwe deuren voor je. Daar waar zij muren voor jou metselen bouwt Allah bruggen voor je. Heb vertrouwen en wees sterk en Allah doet de rest van jouw werk. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment