Hoe kan ik mijn leven veranderen?

1

Hoe kan ik mijn leven veranderen?

Wanneer jij je leven wilt veranderen dan moet je eerst jezelf gaan veranderen. Nu kan het zo zijn dat je geen idee hebt hoe je dit voor elkaar gaat krijgen of je denkt dat het nog heel veel werk is. Jouw leven bestaat uit dagelijkse gewoontes, wanneer jij je dagelijkse gewoontes veranderd dan is de kans groot dat jouw leven gaat veranderen.

Je vraagt je misschien af waarom Allah niet gewoon even jouw leven kan veranderen. Dat is heel simpel voor Hem maar Hij wil dat jij de eerste stappen zelf gaat nemen. De eerste stappen zijn voldoende en de rest doet Allah.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“…Voorwaar, Allah verandert de (goede) toestand van een volk niet, totdat zij hun eigen toestand veranderen…”

(Soerat ar-Rad: 11)

Luister goed: Je bent NIET ver verwijderd van een mooi leven. Er staan in sha Allah hele mooie dingen voor JOU te gebeuren en deze dingen kunnen ALLEEN op jouw pad komen als jij er voor open gaat staan. Als jij momenteel te maken hebt met zaken waar jij alleen maar ellende mee hebt dan moet je deze zaken laten GAAN hoe pijnlijk het ook is. Allah kan namelijk deze zaken vervangen door iets beters. Heb dus vertrouwen.

Vandaag ga jij een nieuw hoofdstuk schrijven, vandaag is de dag dat jij geschiedenis gaat schrijven. Je staat vandaag op met een glimlach en laat het verleden achter je. Je staat vandaag op en voelt de energie door je lichaam stromen. Dit is jouw dag, dit is jouw moment en Allah zal jou onderste

 

Add Comment