Hoe een doos mij naar Dubai en een tropische oord bracht

Hoe een doos mij naar Dubai en een tropische oord bracht

In 2011 was ik op sollicitatiegesprek bij een bedrijf in Hoofddorp. Het gesprek ging niet soepel en ik had het gevoel dat het niks zou worden. Toen het gesprek afgelopen was vroeg de manager mij hem te helpen om een doos naar de Amsterdamse Rai te brengen. Het was een kleine doos en omdat ik toch die kant op ging was de vraag of ik het kon doen.

Wat ik op dat moment NIET wist was dat deze doos die ik zou dragen mij gratis naar Dubai en gratis naar een tropische oord in Maleisië zou brengen, wat ik op dat moment NIET wist was dat deze doos een verborgen gunst van Allah was die aanleiding zou zijn naar mooie tijden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En als jullie de Gunsten van Allah (zouden willen) optellen, kunnen jullie ze niet opsommen. Allah is zeker Vergevingsgezind, Meest Barmhartig.”

(Soera an-Nahl: 18)

Ik bracht de doos naar binnen en kwam daar een vrouw tegen die me vroeg of ik zin had om 3 dagen vrijwillig op een event te werken. Ik stemde toe en na 3 dagen vrijwillig te hebben gewerkt mocht ik in een team van het bedrijf werken. Ik kreeg betaald en mocht gratis naar Dubai, een tropische oord in Maleisië, Londen en andere plekken om daar op events te werken.

Je vraagt je misschien af wat er in die doos zat, tot de dag van nu weet ik het niet maar wat ik wel weet is dat als ik die doos niet had gebracht dat ik niet zou zijn waar ik nu ben. Grijp dus de kleine kansen heb vertrouwen en laat de rest aan Allah over. Make the rest of your life the best of your life!

IMG-7976

 

 

Add Comment