Het verhaal van Bouchra (37 jaar )

12743534 493791450807558 7183124488695780680 n

Het verhaal van Bouchra (37 jaar )

Je kunt niet eenzaam blijven als jij je vertrouwen in Allah hebt gelegd. Vandaag ben je single en binnen een paar jaar kan je in sha Allah een gezin hebben. Twee jaar geleden kregen wij een mail van ene Bouchra. Haar leeftijd was 35 jaar, Bouchra voelde zich al jaren eenzaam. Al sinds haar 18de droomde zij ervan om te trouwen en telkens als er iemand op haar pad kwam verdween deze als sneeuw voor de zon. Op haar 25ste werd haar hand gevraagd en ging ze verloven. Door omstandigheden werd de verloving verbroken. Bouchra was verdrietig en raakte in een depressieve toestand. 10 jaar later mailde zij Islam Coaching voor hulp. Het enige wat wij haar stuurde is een herinnering van Allah, namelijk het volgende:

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En jullie Heer zei: ,,Roept Mij aan, Ik zal jullie verhoren.” (Soerat Ghaafir: 60)

Bouchra besloot haar band met Allah te versterken, ze toonde berouw, prijsde Allah vaak en riep Hem aan, ze vroeg om een goede man en een gezin.

Dit is haar reactie van 14-02-16

Beste Islam Coaching

Alle lof zij Allah, ik heb jullie 2 jaar geleden gemaild, het enige wat ik kreeg was: “En jullie Heer zei: ,,Roept Mij aan, Ik zal jullie verhoren.” (Soerat Ghaafir: 60) Ik deed wat Allah mij vroeg.

Ik wil jullie vertellen dat ik een aantal maanden na mijn bericht een man leerde kennen. Hij kwam op mijn pad en na een paar maanden besloten we te trouwen. Een jaar later kreeg ik een zoontje. Momenteel ben ik zwanger van een tweeling, 2 meisjes. Ik ben nu 37 jaar en ben de gelukkigste vrouw ter wereld. Al die eenzaamheid was slechts een beproeving, laat iedereen die zich eenzaam voelt ongeacht leeftijd Allah aanroepen want Allah is Groter dan het probleem.

Liefs Bouchra

Add Comment