Het maakt niet uit in wat voor toestand jij momenteel verkeerd

12342732 471655583021145 7235394834086317569 n

Als de wereld je keihard tegen de vlakte smijt kijk dan omhoog want “if you can look up…you can get up”. Het maakt niet uit in wat voor toestand jij momenteel verkeerd, het maakt niet uit hoeveel fouten jij hebt gemaakt, er is altijd een oplossing. Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

Fa inna ma’al ‘usri yusra Inna ma’al ‘usri yusra {Surah Ash-Sharh, aya 5,6] “Voorwaar, zo komt met de moeilijkheid de verlichting. Voorwaar, met de moeilijkheid komt de verlichting”

Luister goed: Allah zegt niet NA de moeilijkheid komt de verlichting…, lees goed: Hij zegt : MET de moeilijkheid komt de verlichting. Dit zegt Allah niet zomaar, weinig die dit doorhebben maar Hij bedoeld ermee dat wanneer er een moeilijkheid (beproeving) op jouw pad komt dat er TEN ALLE TIJDE de verlichting (oplossing) mee wordt gezonden. Weet je wat jouw probleem is? Jij focust je alleen op het probleem, jij bent zo in paniek en denkt dat het de einde van de wereld is terwijl Allah de oplossing voor jouw neus heeft gehouden alleen jij ziet deze niet. De enige manier om de oplossing te ontvangen is om: geduld + vertrouwen + dankbaarheid + focus met actie te combineren, wanneer je dit doet beste vriend dan zullen je problemen in sha Allah worden opgelost. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment