Het maakt niet uit hoe jij je voelt, sta op, kleed je aan en maak er een mooie dag van

12316155 484275865092450 2689974288567061760 n

Het maakt niet uit hoe jij je voelt, sta op, kleed je aan en maak er een mooie dag van. Je moet opstaan en tegen jezelf zeggen: “ik kan dit aan”, Vandaag is het een nieuwe dag, al hamdoelilah, vandaag is het een nieuwe dag met nieuwe kansen. Vandaag laat jij je niet tegenhouden door degene die niet in jouw dromen geloven, vandaag laat jij je niet tegenhouden door de negatieve houding van degene die ervoor willen zorgen dat jij niet verder in het leven komt. Of het nou een toets op school is, je rijexamen, een sollicitatie of iets anders is. Jij krijgt de hulp van Allah subhanahu wa ta’ala dus heb vertrouwen want Hij zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertouwen. “

(Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig, jij bezit een innerlijke kracht wat je steeds oplaad wanneer het even tegenzit. Het maakt niet uit dat je fouten hebt gemaakt, het maakt niet uit dat je een aantal keren mislukkingen hebt meegemaakt, het wordt tijd dat je beseft dat Allah aan jouw zijde is. Roep Hem dus aan. Het komt allemaal in sha Allah goed. Vandaag is het begin van de rest van jouw leven. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment