Het maakt niet uit hoe groot jouw droom is, met de Wil van Allah kun jij deze bereiken

Xdreams

Het maakt niet uit hoe groot jouw droom is, met de Wil van Allah kun jij deze bereiken. Ik spreek uit ervaring als ik je vertel dat ik van jongs af aan dromen koester die onbereikbaar leken te zijn. Maar al gauw had ik ontdekt dat alles mogelijk was.

Wanneer jij een droom hebt dan zal dat ene stemmetje allerlei redenen noemen waarom jij deze NIET kan bereiken. Geen geld, geen diploma’s, je verleden, de omstandigheden etc. Dit stemmetje heeft geen enkel macht zolang JIJ deze geen macht geeft. De Barmhartigheid van Allah is ondoorgrondelijk en bevat elke uitweg voor alle omstandigheden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wat Allah de mensen aan Barmhartigheid schenkt kan door niemand tegengehouden worden, en wat door Hem tegengehouden wordt kan buiten Hem door niemand gegeven worden. En Hij is de Almachtige, de Alwijze.”
(Soerat Faatir: 2)

Luister goed: Allah wil van jou dat jij Hem aanroept en dat jij op Hem vertrouwt. Wanneer jij een doel voor ogen hebt en het graag wilt bereiken moet je BEREID zijn om dingen te doen die je anders nooit zou doen. Je moet bereid zijn om een stappenplan voor jezelf te maken of te laten maken en deze te volgen. Het maakt niet uit of de omstandigheden of je verleden een belemmering lijken te zijn want dit zijn ze niet. Het zijn slechts bruggen naar jouw dromen. Deze bruggen zijn omringd door angsten en twijfels maar wees niet bang, je kunt als je op Allah vertrouwt oversteken want aan de andere kant is datgene wat je zoekt.

De periode tussen dat jij een droom koestert en je droom in sha Allah bereikt zit vol beproevingen. Deze beproevingen zijn er niet om jou kapot te maken maar deze beproevingen zijn er om jou te laten groeien. Allah leert jou zaken die je alleen kunt leren als je beproefd gaat worden. Er zullen afwijzingen, teleurstellingen en problemen op jouw pad komen maar wees niet bang en geef nooit op. Miljoenen mensen gingen je voor en Allah wil dat jij je dromen waar gaat maken. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment