Het lijkt altijd onmogelijk totdat het je lukt

15780951_629353413918027_4056812178924623230_n

★★★ Het lijkt altijd onmogelijk totdat het je lukt. Hoeveel zaken kun jij opnoemen die jou onmogelijk leken maar nu achteraf denk je al die stress was het niet waard. Is het je rijbewijs? Je bruiloft? Je diploma of je sollicitatie? Wat het ook is, het is je gelukt.

Er is een uitweg naar datgene wat jij wilt. Er is een oplossing voor iedere mogelijkheid en Allah zal jou helpen op het moment wanneer jij het niet verwacht. Jouw beproeving is slechts een onderdeel van een zaak die in JOUW voordeel is.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie Allah vreest, Hij (Allah) zal hem een uitweg bieden (bij iedere moeilijkheid). En Hij zal hem voorzien (uit bronnen)van waar hij het niet verwacht. En wie zijn vertrouwen in Allah stelt, Hij is dan Voldoende voor hem. Voorwaar, Allah zal zijn Zaak volbrengen. Voorzeker, Allah heeft voor alle zaken een maat bepaald.”

(Soerat at-Talaaq: 2-3)

Luister goed: Datgene wat jij zoekt dat zoekt ook jou. Het maakt niet uit dat je steeds faalt want het is nog NIET over. Wanneer er deuren voor jou lijken te sluiten worden er ergens anders nieuwe deuren geopend. Allah heeft van ieder gunst ontelbare andere gunsten gemaakt. Er is nooit één kans van één gunst. Er zijn ontelbare kansen en deze kansen zijn in de buurt.

Ik wil jou zeggen dat alles voor jou nog mogelijk is. Ik zeg dit niet om jou een goed gevoel te geven. Ik zeg dit omdat het de waarheid is. Miljoenen mensen kunnen voor jou getuigen dat ze het zwaarder dan jou hadden en nu gelukkig zijn. Miljoenen geschiedenis boeken kunnen jou vertellen dat er velen hoofdstukken dramatisch begonnen en prachtig eindigden. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment