Het is nog niet over…

19429640_727569427429758_3726794567820517813_n

Het is nog niet over…

Dat je datgene wat je graag wilt momenteel nog niet hebt ontvangen wil nog niet zeggen dat je het nooit gaat ontvangen? Het kan zijn dat je dichtbij jouw doel was en plotseling wordt het van je afgenomen of gaat het helemaal mis. Je hebt geen energie meer om helemaal opnieuw te beginnen, je hebt het gevoel dat je er nooit meer zo dichtbij zult komen.

Er zijn voldoende uitwegen, er zijn voldoende kansen en er zijn voldoende mogelijkheden om datgene wat je nu kwijt bent weer opnieuw te krijgen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En degene die Allah vreest, Hij zal voor hem een uitweg maken (bij iedere moeilijkheid). En Hij zal hem voorzieningen geven, vanwaar hij dat niet had verwacht. En degene die op Allah vertrouwt, Hij (Allah) zal voldoende voor hem zijn. Voorwaar Allah zal zijn doelen volbrengen, voorzeker Allah heeft voor alles een maatstaf vastgesteld.” (Soerah at-Talaaq vers 2-3)

Luister goed: Het is nog NIET over, stop met allerlei rampscenario’s te creëren, stop met allerlei negatieve gedachtes dat het sprookje afgelopen is. Ja je hebt geen idee hoe alles weer recht gezet gaat worden en ja je hebt geen idee hoe jij weer tevreden gaat worden maar laat de HOE aan Allah over want zolang jij op Hem vertrouwt zal Hij jouw doelen volbrengen en zolang jij op Hem hoopt zal er een uitweg zijn.

De tijd is gekomen dat je gaat accepteren dat er voldoende mogelijkheden zijn. De tijd is gekomen dat je bewust gaat worden van dat daar waar niets was, iets gecreëerd kan worden. Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en er staan in sha Allah hele mooie dingen voor jou te gebeuren. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment