Het is niet waar je naar kijkt wat er toe doet maar het is wat je ziet

12321490 470796733107030 6863530358003445530 n

Het is niet waar je naar kijkt wat er toe doet maar het is wat je ziet. Ik vroeg Allah om kracht en Hij gaf me beproevingen om mij sterk te maken. Ik vroeg Allah om wijsheid en Hij gaf me problemen om op te lossen. Ik vroeg Allah om moed en Hij gaf me omstandigheden om mijn vertrouwen te versterken. Ik vroeg Allah om liefde en Hij gaf me mensen op mijn pad die ik kon helpen. Ik vroeg Allah om gunsten en Hij gaf me nieuwe kansen. Ik vroeg Allah om bescherming en Hij haalde iedereen die het slecht met me had uit mijn leven. Ik kreeg niet alles wat ik vroeg maar ik kreeg wel alles wat ik nodig had. Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“…het kan zijn dat jullie afkeer van iets hebben, terwijl het goed is voor jullie; en het kan zijn dat jullie van iets houden, terwijl het slecht voor jullie is. En Allah weet, terwijl jullie niet weten.
(Soerat al-Baqarah: 216)

Luister goed: Jouw situatie momenteel zit vol gunsten ook al zie jij dat nog niet. Open je ogen en gebruik je verstand want in elk beproeving zit een gunst, met elk tegenslag komt er een beloning en met elk situatie wordt er een nieuwe situatie gecreëerd. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life

Add Comment