Het gevoel dat alles in je leven mis gaat

Animals-Mammals-Siberian-Tiger-and-her-baby-winter-snow-Photos-f

 

Het gevoel dat alles in je leven mis gaat

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat er van alles in je leven mis gaat. Je droom lijkt uiteen te spatten en je hebt geen idee hoe je weer alles op orde krijgt. Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Onderschat niet de Meesterplan van Allah, Hij die alles onder controle heeft en het beste weet wat Hij doet. Alles wat je hebt verloren zal je in een betere vorm terugkrijgen of het zal je worden gecompenseerd.

Wanneer je het gevoel hebt dat er dingen niet gaan zoals je wil dat ze gaan onthoud dan het volgende: Allah is met iets groots bezig wat in jouw voordeel is.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Het is mogelijk dat jullie een hekel hebben aan iets waardoor Allah veel goeds brengt”.(Surah An-Nisa 4 aya 19)

Luister goed: De puzzelstukken in je leven vallen niet uit elkaar maar ze vallen op hun plek. Jouw leven bestaat uit eigen keuzes en de keuzes die andere voor je hebben gemaakt. Wanneer deze keuzes niet overeenkomen met datgene wat Allah voor jou heeft bestemd dan kan Allah voor je ingrijpen en beginnen de omstandigheden te veranderen. Deze verandering kan goedschiks of kwaadschiks maar beiden zullen uiteindelijk in je voordeel zijn.

Mijn advies aan jou is om geduldig te zijn, vertrouwen te hebben en in beweging te blijven. Laat je niet angstig of verdrietig maken. Allah is aan jouw zijde en Hij zal jou hier doorheen loodsen. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment