Het enige wat tussen jou en jouw doel staat zijn de onzinverhalen die jij jezelf aanpraat

12524337 501312330055470 8781565349223422109 n

Het enige wat tussen jou en jouw doel staat zijn de onzinverhalen die jij jezelf aanpraat. Stop met jezelf dingen aan te praten, stop met het accepteren van de mening van een ander, stop met het creëren van rampscenario’s die niet hebben plaatsgevonden.

Momenteel mis jij zoveel kansen en zoveel mogelijkheden omdat jouw hoofd vol zit met allerlei negatieve gedachten die NIET nodig zijn. Welkekeuze jij ook maakt, Allah zal jou onderhouden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Er is geen levend wezen op aarde, of aan Allah is het onderhoud ervan.”

(Soerat Hoed: 6)

Luister goed: Controleer jouw gedachten voordat jouw gedachten jou gaan controleren. Al jouw angsten zijn een illusie, jij praat jouw angsten zelf aan terwijl jij weet dat dit niet nodig is. Jij bent sterker dan je denkt, jij bent slimmer dan je denkt en jij kunt meer dan je denkt. Kap nou met al deze onzin, elke dag mis jij enorme kansen omdat je maar blijft hangen in deze onzinverhalen.

De tijd is gekomen dat jij een keuze gaat maken, de tijd is gekomen dat jij jezelf gaat bevrijden en tegen jezelf zegt: genoeg is genoeg. Wil jij gelukkig zijn? Geloof dan in jezelf en vertrouw op Allah want wanneer Allah met je is dan kan niets tegen je zijn. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment