Genoeg is genoeg, het is tijd voor een verandering!

7

★★★ Genoeg is genoeg, het is tijd voor een verandering! Zoveel dingen heb jij meegemaakt, zoveel leugens zijn jou verteld en zoveel heb jij van andere moeten accepteren. De tijd is gekomen om te veranderen, de tijd is gekomen om de rest van jouw leven het beste van jouw leven te maken. Luister niet naar dat stemmetje dat jou onzeker wil maken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar de listen van de Shaytaan zijn zwak.”

(Soerat an-Nisaa’: 76)

Luister goed: Zwak zijn de listen van de Shaytaan (duivel), die maakt jou alleen bang door je in te fluisteren dat het nooit meer goed gaat komen. Die maakt jou alleen bang door je in te fluisteren dat je niet beter verdiend. Dat stemmetje heeft geen controle over JOU maar JIJ hebt controle over dat stemmetje.

Om jouw leven te veranderen moet jij eerst veranderen. Stop met alle negativiteit, stop met alle excuses. Wat je allemaal verloren hebt zal Allah weer voor jou opbouwen. Wat je allemaal in het leven zoekt zal je met de hulp van Allah vinden. De tijd is gekomen om tegen jezelf te zeggen: Genoeg is genoeg, de tijd is gekomen om te veranderen. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment