Geloof dat het je gaat lukken

Geloof dat het je gaat lukken

Het is tijd voor een nieuw verhaal, het is tijd om je dromen te realiseren. Verwacht niets maar bereid je voor alles. Nu is de tijd gekomen om je beloningen op te halen. Nu is de tijd gekomen om je pijn te verwisselen voor vreugde. Genoeg is genoeg. Laat de mensen maar praten, laat de mensen maar haten. Jij bent geen figurant maar de hoofdrolspeler van je eigen verhaal.

Als jij bepaalde doelen hebt dan moet je op Allah vertrouwen want Hij helpt jou om deze te halen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En degene die op Allah vertrouwt, Hij (Allah) zal voldoende voor hem zijn. Voorwaar Allah zal zijn doelen volbrengen. “(Soerah at-Talaaq (65)- 3 )

Luister goed: Je gedachten is een slachtveld, wees de commandant en niet de soldaat. Jij bepaald je gedachten en niet dat stemmetje dat je onzeker wil maken. Moedig zijn betekent niet dat je niet bang hoeft te zijn maar het betekent dat jij je niet laat tegenhouden door angst. Ga dus ervoor! Doe er alles aan om je doelen te behalen en weet dat je er niet alleen voor staat. Allah zal jou zeker helpen zoals Hij je ook eerder heeft geholpen.

Het is nooit te laat om een nieuwe start te maken, twijfel dus niet aan wie je gisteren was, accepteer wie je vandaag bent en werk aan jezelf om de persoon in sha Allah morgen te worden die je graag wilt zijn. Make the rest of your life the best of your life!

 

B

Add Comment