Geen toeval dat jij ze tegenkomt

19510228_720871401432894_592792122887125698_n

Geen toeval dat jij ze tegenkomt

Je ontmoet geen mensen per toeval, ze verschijnen op jouw pad met een reden en deze reden is er om JOU te dienen. Sommige verschijnen om jou iets te leren, sommige verschijnen om jou voor iets te waarschuwen, sommige verschijnen om jou te versterken, sommige verschijnen om jou te belonen en sommige verschijnen om jou een boodschap af te geven.

Al deze mensen zijn een onderdeel van een beproeving, deze beproeving is niet door Allah gezonden om jouw leven zuur te maken maar deze is gekomen om een zaak te voltooien. Zowel het goede als het slechte wat je via deze mensen overkomt heeft een verborgen boodschap.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En Wij stellen jullie op de proef met het slechte en het goede, als een beproeving en tot Ons is de terugkeer.”

(Soerat al-Anbiyaa’: 35)

Luister goed: Het leven bestaat uit velen lessen, deze lessen heb jij nodig om te groeien en als je groeit dan zul je leven. Wanneer er mensen op jouw pad verschijnen onthoud dan dat ze met een boodschap zijn gekomen. Je zult de boodschap alleen begrijpen als jij je aan de Wetten van Allah houd. Want wanneer jij je aan de Wetten van Allah houd (Universele Wetten) dan zul je beloond worden.

Schrik niet als er mensen op je pad komen om je pijn te doen, deze mensen zijn gekomen om jou te laten zien dat jij niet als hun moet worden. Je kunt hun beproeving weerstaan door het slechte met het goede te weren en je kunt hun beproeving verslaan door je volste vertrouwen in Allah te leggen. Wees sterk want er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment