Geen excuses meer, we moeten een manier vinden om het voor elkaar te krijgen

3

★★★ Geen excuses meer, we moeten een manier vinden om het voor elkaar te krijgen. Genoeg is genoeg! Je hebt genoeg ellende gehad, je hebt genoeg tegenslagen gehad en je hebt genoeg excuses gehad. De tijd is gekomen om jouw dromen realiseren, de tijd is gekomen om het verleden achter je te laten en de tijd is gekomen om jouw beloningen op te halen!

Stel je vertrouwen op Allah en ga ervoor! Stel jevertrouwen op Allah en overwin je angsten! Want wanneer Allah MET jou is dan kan NIETS tegen je zijn.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over
jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie
daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen. “

(Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Wanneer de wereld stenen naar jou gooit gebruik jij deze stenen om jouw pad te creëren. Wanneer de wereld jou in duisternis hult volg jij de sterren. Niets of niemand behalve Allah kan jou tegenhouden, hoor je dat? Wanneer dingen in jouw leven mislukken geef jij NIET op maar probeer jij het opnieuw. Wanneer bepaalde zaken in jouw leven verdwijnen WEET jij dat ze vervangen gaan worden door BETERE zaken.

Vanaf vandaag ga jij vol moed en vol vertrouwen het leven tegemoet. Vanaf vandaag ga jij de rest van jouw leven het beste van jouw leven maken! Dit is JOUW leven, jij hebt controle over jouw EIGEN leven. Besef dat er met de Wil van Allah velen zegeningen en velen beloningen op jou staan te wachten. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment