Geef nooit op!

16265872_642374505949251_1373806041305052905_n

Geef nooit op!

Wanneer de wereld jou keihard tegen de vlakte slaat kijk dan omhoog want “if you can look up you can get up”. Het kan zijn dat het net om je heen lijkt te sluiten, het kan zijn dat je de hete adem van je vijanden in je nek voelt. Alles lijkt mis te gaan maar dan herinner je het volgende: Allah gaat mij helpen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen.” (Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Zeg tegen jezelf: Ik ben trots op wie ik ben en ik ben vastberaden om mijn successen te behalen. Alle stenen die mijn vijanden naar mij gooien gebruik ik om mijn paden te creëren. Mijn zelfvertrouwen overwint mijn twijfel en mijn moed verslaat mijn angst.

Elke moeilijke situatie sta zie ik als een uitdaging en bij elke obstakel vind ik een weg. Niets en niemand behalve Mijn Schepper kan mij belemmeren van de triomf. Mijn lot is gezegend en vol vertrouwen volg ik mijn weg.

Wanneer mensen muren om me heen bouwen dan bouw ik een brug, wanneer mensen mij in de duisternis willen laten dwalen dan vind ik een licht. Geen oceaan is voor mij te diep en geen berg is voor mij te hoog.

Ik ben bewust van mijn krachten en ik ben bewust van mijn doel. Mijn geloof is mijn hoop en mijn intuïtie is mijn kompas. Ik zal strijden met mijn positiviteit en ik zal mezelf beschermen tegen negativiteit. Alle lof zij Allah, al mijn vertrouwen leg ik in Hem. I make the rest of my life the best of my life!

Add Comment