Geef niet op want je bent er bijna

21150419_750049828515051_1133976199266947344_n

Geef niet op want je bent er bijna

Je bent moe van alles, de dagen gaan snel voorbij, de resultaten blijven uit, je komt veel obstakels tegen en de lasten op je schouders worden je te zwaar. Soms wil je bijna opgeven maar dan uit het niets krijg je toch een stukje hoop. Je gaat toch door maar je weet niet meer voor hoelang. Wanneer houd deze ellende op? Wanneer krijg je weer rust en zie je de resultaten?

Ik kan jou het volgende zeggen: Je bent er bijna! Al die moeite die je hebt gedaan, al die beproevingen die je hebt doorstaan en alle ellende die je hebt gezien zal door Allah worden gecompenseerd. De Belofte van je Schepper is dat je uiteindelijk bij je doel komt ongeacht jouw situatie dus laat degene die niet in jou geloven of die jou dingen aanpraten met rust.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wees daarom geduldig, want waarlijk, de Belofte van Allah is waar. En word niet ontmoedigd door degenen die niet (door jou) overtuigd zijn.” (soerat ar-Roem: 60) 

Luister goed: Jij bent er bijna, het gaat niet lang meer duren voordat jij de resultaten ziet, het gaat niet lang meer duren voordat jij uit deze beproeving wordt gehaald. Je wilt niet weten hoeveel mooie dingen in sha Allah voor jou staan te gebeuren. Jij ziet ze nog niet maar Allah ziet ze wel. Denk NIET dat het toeval is dat jij dit bericht leest, denk NIET dat het toeval is dat jij bericht op JOUW situatie slaat.

Jij gaat op een dag mijn woorden herinneren, jij gaat op een dag naar deze periode terugkijken en denken: Ik ben blij dat ik het niet heb opgegeven. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment