Focus op datgene wat je wilt

Focus op datgene wat je wilt

Alles wat je wilt bestaat al, de persoon met wie je gaat trouwen (indien bestemd) hoeft nog niet geboren te worden maar loopt al ergens rond, de baan waar jij gaat werken is al voor je gereserveerd, de oplossing van je probleem is al gecreëerd. Alle zaken die jij in het leven wilt of nodig hebt zijn al door Allah klaargezet. De enige reden waarom jij het nog niet ziet is omdat je te veel bezig bent met het probleem.

Bij elke moeilijkheid die jij meemaakt is de verlichting (oplossing) al meegezonden, jij kan deze vinden wanneer je je focus op je doelen legt.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, zo komt met de moeilijkheid de verlichting. Voorwaar, met de moeilijkheid komt de verlichting.

“Fa inna ma’al ‘usri yusra Inna ma’al ‘usri yusra”

(Surah Ash-Sharh, aya 5)

Luister goed: Allah zegt niet NA de moeilijkheid komt de verlichting…, lees goed: Hij zegt : MET de moeilijkheid komt de verlichting. Dit zegt Allah niet zomaar, weinig die dit doorhebben maar Hij bedoeld ermee dat wanneer er een moeilijkheid (beproeving) op je pad komt dat er ten alle tijden de verlichting (oplossing) mee wordt gezonden. Weet je wat je probleem is? Je focust je te veel op het probleem, je bent zo in paniek en denkt dat het de einde van de wereld is terwijl Allah de oplossing voor je neus heeft gehouden.

De enige manier om de oplossing te herkennen is wanneer je geduld + vertrouwen + dankbaarheid + focus met actie combineert. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

x4

 

Add Comment