Er staat iets moois voor jou te gebeuren

Er staat iets moois voor jou te gebeuren

Wellicht dat je aan tijd geleden een goede daad hebt verricht, je bent het inmiddels al vergeten maar Allah is het niet vergeten. Aan elke goede daad hangt een zegening. Sommige zegeningen komen in de vorm van vergiffenis, sommige komen in de vorm van een oplossing, sommige komen in de vorm van een beloning en andere worden voor je bewaard voor het Hiernamaals. Wanneer Allah je voor een goede daad beloond dan komt het gehele Universum samen om het te bewerkstelligen, niets of niemand kan die zegening tegenhouden.

Deze zegeningen werden voor je verborgen gehouden tot het juiste moment zou aanbreken.
Het zijn gunsten, beloningen en een reiniging van je ziel.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als beloning voor wat zij plachten te doen.”

(Soerat as-Sadjdah:17)

Luister goed: Als jij met een oprechte intentie een goede daad verricht dan zal je garandeert daarvoor een beloning krijgen. Het maakt niet uit of het een kleine of een grote goede daad is, Allah zal je daarvoor belonen. Daarnaast kan jouw goede daad wellicht het antwoord van de smeekbeden van een ander zijn, ook daarvoor krijg jij grote beloningen. Wees niet ongeduldig met het verkrijgen van de zegeningen want ze komen altijd op het juiste moment wanneer je ze niet verwacht of wanneer je ze nodig hebt.

Weet dat Allah ervan houd als iemand goede daden blijft doen, de intentie moet altijd zuiver zijn, je moet het niet met tegenzin doen. Blijf het goede doen en weet dat Allah van je houd. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8222

Add Comment