Er staan grote dingen te gebeuren

Er staan grote dingen te gebeuren

Als jij jezelf vaak afvraagt wanneer er nou mooie dingen in je leven gaan gebeuren dan heb ik goed nieuws. Ze komen in sha Allah er aan. Als eerste moet je altijd hoop hebben, al is het een klein beetje. Hoop is de fakkel in de duisternis. Het verlicht misschien niet het gehele pad maar het geeft wel in de duisternis een signaal dat jij daar bent. Je huidige toestand is er NIET voor altijd, het heeft een begin en het heeft een eind. Je bent dichterbij die finish dan je denkt.

Wanneer je Allah vreest (op Hem vertrouwt, Hem dankbaar bent en geduldig bent) dan opent Hij voor je een uitweg op het moment dat jij het niet verwacht.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij voorziet hem van waar hij het niet verwacht. En (voor) wie op Allah vertrouwt, is Hij voldoende. Zeker, Allah voert Zijn zaak uit.”

(Soerat at-Talaaq: 2-3)

Luister goed: Denk NIET dat ik je dit vertel om je een goed gevoel te geven, denk NIET dat ik je dit vertel zodat je valse hoop krijgt. Miljoenen mensen hebben in dezelfde situatie of erger als jou gezeten en hun leven is totaal positief veranderd. Denk ook niet dat het toeval is dat jij dit bericht leest, Allah stuurt Zijn tekens aan ieder die Hij leid en als dit een teken van Allah is dan moet je verheugd zijn.

Het zal in sha Allah niet lang meer duren voordat dingen op hun plek vallen. Alles gaat je duidelijk worden, je pijn zal in sha Allah worden vervangen door blijdschap, de last op je schouder zal in sha Allah worden verlicht en uiteindelijk verdwijnen. Hou vol, er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren. Make the rest of your life the best of your life!

 

121811184-1531958426990850-896404761681193952-n

Add Comment