Er staan geweldige dingen voor jou te gebeuren

B

★★★ Er staan geweldige dingen voor jou te gebeuren, al het leed wat je hebt meegemaakt zal worden gecompenseerd. Het kan zijn dat je momenteel een onrustige periode meemaakt. Dingen gaan niet zoals ze moeten gaan en je hebt geen idee hoe je hier eruit komt.

Weet dan dat Allah aan elke beproeving een gunst heeft gekoppeld. Deze zal op het juiste moment op je pad komen. Dit hoeft niet lang te duren want zolang jij geduldig blijft krijg jij garantie van Allah dat er mooie tijden voor jou staan te gebeuren.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En Wij zullen jullie zeker beproeven met iets van angst, honger en vermindering van bezittingen, levens en vruchten. En verkondig verheugende tijdingen aan de geduldige.

(Soerat al-Baqarah: 155)

Luister goed: Beproevingen zijn periodes met een begin en een eind, deze zijn niet voor eeuwig. Tijdens een beproeving groei je, de bedoeling is om sterker te worden en niet zwakker. Want wanneer je geduld en vertrouwen met elkaar combineert ga je sterker worden. Daarnaast zal elke beproeving een kwijtschelding zijn van je zonden en je brengen waar je moet zijn. Geef dus nooit op en blijf sterk. Er staan geweldige dingen voor jou te gebeuren, je hebt ze eerder meegemaakt nadat je het eerder moeilijk hebt gehad en nu komen ze weer. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment