Er is in sha Allah iets groots naar jou onderweg

15740870_627728184080550_5722414120478479389_n

★★★ Er is in sha Allah iets groots naar jou onderweg, wees geduldig en blijf positief. Datgene wat jij zoekt dat zoekt ook jou maar dan moet je wel erin geloven dat je het krijgt. Wees geduldig met het proces want niets komt te vroeg en niets kom te laat, jouw geduld ZAL worden beloond.

Allah heeft de beloningen die jij hebt verdiend voor jou verborgen gehouden als verkoeling voor de momenten waarin jij het zwaar hebt en als dank voor al het goede wat jij hebt gedaan!

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als beloning voor wat zij plachten te doen.” (Soerat as-Sadjdah:17)

Luister goed: Terwijl jij de beproevingen meemaakt heeft Allah niet stil gezeten. Hij heeft allerlei plannen gemaakt om jou als winnaar uit te roepen. De nachten dat jij niet kon slapen, de tranen die jij hebt gelaten, de momenten van angst en de wanhoop die jou omringd hebben zullen allemaal verdwijnen want Allah was toen de hele tijd bezig om JOU te compenseren terwijl jij dat NIET door had.

De vraag is nu niet OF jij beloond gaat worden maar de vraag is alleen WANNEER dit gaat gebeuren. Ik kan je wel iets vertellen, je zult beloond worden op het moment dat jij het niet verwacht, je zult beloond worden op het juiste moment en op de juiste plek. Er gaan hele mooie dingen insha Allah voor jou gebeuren. Op een dag zal je in sha Allah terugkijken met een glimlach en tegen jezelf zeggen: Allah had gelijk, al die zorgen en angst waren het NIET waard. Allah is met je.Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment