Er is iets in jou wat groter is dan elke obstakel

1157566 477763309077039 260815378753122793 n

Er is iets in jou wat groter is dan elke obstakel. Er zijn winnaars, er zijn verliezers en er zijn personen die nog niet hebben ontdekt hoe ze moeten winnen. Vanaf vandaag ga jij voor goud, vanaf vandaag ga jij voor datgene wat jij In sha Allah wilt bereiken. Stop met het afvragen hoe jij dit voor elkaar gaat krijgen, stop met het afvragen of het nog allemaal mogelijk is want Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen.” (Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Jij hebt veel tegenslagen gehad en jij hebt veel verloren, maar ik heb goed nieuws: Wat de wereld voor jou heeft vernietigd kan Allah weer voor jou opbouwen. Jij kunt In sha Allah jouw dromen verwezenlijken. Ik vertel jou dit niet omdat ik jou een stukje hoop wil geven, ik vertel jou dit omdat het de waarheid is. Ze kunnen jou alles afnemen maar 1 ding kunnen ze niet van jou afnemen en dat is jouw band met Allah. Het wordt tijd beste vriend om op te staan, het wordt tijd om jouw ware ik te laten zien. Dit is het moment, niet morgen en niet volgende week maar nu wanneer jij dit leest. Vandaag is het begin van het einde van jouw problemen, vandaag is het begin van In sha Allah een mooie toekomst. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment